Siirry sisältöön

Kirjoittaminen

Mielenkiintoisesti ja elävästi kirjoitettu sisältö imaisee mukaansa ja houkuttaa peremmälle. Sisältöä eli tekstiä kaivataan verkkosivustoihin, blogeihin, someen jne. Myös kirjat, lehdet, oppaat, muistelmat ja juhlajulkaisut olisivat aika tyhjiä ilman sanoja.

Jo syntymälahjana sain taidon kertoa tarinoita ja olen sittemmin monin tavoin hionut osaamistani tälläkin alalla. Tekstiä syntyy sujuvasti myös englanniksi.

Piirros: Marita Skytt

Tekstiä monipuolisesti

Kirjoittaminen oli minulle alkuun harrastus, mutta vähitellen siitä tuli myös osa työtäni. Laskenta-aikoina kynäilin erilaisia raportteja ja analyysejä, henkilöstön- ja liiketoiminnankehittäjänä mm. projektilehtiä ja valmennusmateriaaleja. Yrittäjänä olen kirjoittanut mm. videokäsikirjoituksia, oppaita, kirjoja, juhlajulkaisuja, muisteluteoksia, juttusarjoja sekä menestyksekkäästi hoitanut tiedottamista niin viihde- kuin juhlaprojekteissakin. Olen toiminut myös yhdistyslehden (pää)toimittajana ja haastatellut katraan väkeä sekä kirjoittanut heistä juttuja sekä printti- että nettimedioihin. Olin mukana ideoimassa ja pidin yllä useita kysymys- ja keskustelupalstoja paljon ennen kuin somea oli keksittykään. Omissa nimissäni olen julkaissut työyhteisönkehittämiseen liittyvän kirjan Sydämen aika.

Harrastuksen olen kirjoittanut mm. tv-ohjelmia, kolumneja sekä parhaillaan Käsivaralla-blogia.