Kirjoittaminen

Tunnelmia sanoilla

Mielenkiintoisesti ja elävästi kirjoitettu sisältö imaisee mukaansa ja houkuttaa peremmälle. Sisältöä eli tekstiä kaivataan verkkosivustoihin, some-alustoihin, blogeihin, mainoksiin jne. Myös kirjat, lehdet ja erilaiset muut julkaisut joko paperilla tai netissä olisivat aika vajavaisia, jos niissä ei olisi sanoja.

Sanojen maailma on viehkeä maailma. Sanoilla voi maalata ajatuskuvia, virittää mielikuvitusta, muokata mielipiteitä, viihdyttää, opastaa… Mahdollisuudet ovat loputtomat.

Piirros: Marita Skytt

Tekstiä monipuolisesti


Kirjoittaminen oli minulle alkuun harrastus, mutta vähitellen siitä tuli myös osa työtäni. Laskenta-aikoina kynäilin erilaisia raportteja ja analyysejä, henkilöstön- ja liiketoiminnankehittäjänä mm. projektilehtiä ja valmennusmateriaaleja. Yrittäjänä olen kirjoittanut mm. videokäsikirjoituksia, oppaita, kirjoja, juhlajulkaisuja, muisteluteoksia, juttusarjoja sekä menestyksekkäästi hoitanut tiedottamista niin viihde- kuin juhlaprojekteissakin. Olen toiminut myös yhdistyslehden (pää)toimittajana. Eri tilanteissa olen haastatellut katraan väkeä sekä kirjoittanut heistä juttuja niin printti- kuin nettimedioihinkin. Olin mukana ideoimassa ja pidin yllä useita kysymys- ja keskustelu- sekä tiedotuspalstoja jo ennen some-aikaa. Omissa nimissäni olen julkaissut työyhteisönkehittämiseen liittyvän kirjan Sydämen aika.

Harrastuksena olen kirjoittanut mm. tv-ohjelmia, kolumneja sekä parhaillaan Käsivaralla-blogia.

Comments are closed.