Verkkosivustot

Kimalletta sammaleella syysaamuna

Haluatpa kertoa maailmalle kotiseutusi huikaisevan kauniista maisemista tai siitä kuinka tyylikkäitä kimppuja tai asetelmia osaatkaan solmia laadukkaista silkkikukista, niin näyttävä verkkosivusto on erinomainen väline siihen. Verkkosivustoon voi virittää myös blogin tai kertoa vaikkapa yrityksesi tarjoamista majoituspalveluista. Jokaiselle tuotteelle ja palvelulle, jokaiselle aatteelle ja ajatukselle löytyy sovelias tapa esitellä se sanoin ja kuvin. Sivustossa voi olla monipuolinen kuvitus tai siinä voi toiminnan esittelyteksti olla etusijalla. Yksinkertaisimmillaan sivusto kattaa yhden sivun ja kertoo vain keskeiset tiedot. Toisaalta sivusto voi olla monipuolinen äänekäs ja värikäs digitaalinen teos…

Toimiakseen sivusto tarvitsee domainin eli nimen sekä tilan serverillä (=webbihotellissa). Domain-nimellä me ihmiset löydämme sivuston, mutta koneet käyttävät tekniikkaa. Kauttani saa domainin (ellei sinulla jo sitä ole) sekä webbihotellipalvelut ja tarvittavat tekniikat – niin ja tietysti suunnittelen ja valmistan toiveittesi mukaisen sivuston käyttäen maailmanlaajuisesti suosittua WordPress-julkaisualustaa. Myös esim. kaksikieliset sivustot onnistuvat.

Laitan kaiken monipuolisen osaamiseni jokaiseen työhön. Kattavan  kansainvälisen liike-elämän kokemuksen lisäksi minusta tuli myös ”nörtti” vuosituhannenvaihteen seutuvilla AEL:n asiantuntevalla opastuksella ja lisätaitoa sekä -tietoa on sittemmin karttunut niin kokemuksen kuin koulutuksenkin avulla. Kirjoittamisesta ja valokuvaamisesta olen hankkinut kokemusta vieläkin pitempään eli lapsesta lähtien ja mielelläni käytän myös  näitä taitoja esitellessäni toimintaasi niin ihmisille kuin koneille mieluisaan tyyliin.

Englanninkieleni on erittäin sujuvaa, sillä kielenkääntäjäkoulutuksen (DKK) lisäksi olen asunut (opiskellut ja työskennellyt) englantia puhuvissa maissa yli 15 vuotta.

Comments are closed.