Verkkosivustot

”Sydämellinen
asiakaskohtaaminen…”

Haluatpa kertoa maailmalle kotiseutusi huikaisevan kauniista maisemista tai siitä kuinka tyylikkäitä kimppuja tai asetelmia osaatkaan solmia laadukkaista silkkikukista, niin näyttävä verkkosivusto on erinomainen väline siihen. Verkkosivustoon voi virittää myös blogin tai kertoa vaikkapa yrityksesi tarjoamista majoituspalveluista. Jokaiselle tuotteelle ja palvelulle, jokaiselle aatteelle ja ajatukselle löytyy sovelias tapa esitellä se sanoin ja kuvin. Sivustossa voi olla monipuolinen kuvitus tai siinä voi toiminnan esittelyteksti olla etusijalla. Yksinkertaisimmillaan sivusto kattaa yhden sivun ja kertoo vain keskeiset tiedot. Toisaalta sivusto voi olla monipuolinen äänekäs ja värikäs digitaalinen teos…

Domain ja serveritila

Toimiakseen sivusto tarvitsee domainin eli nimen sekä tilan serverillä (=webbihotellissa). Domain-nimellä me ihmiset löydämme sivuston, mutta koneet käyttävät tekniikkaa. Kauttani saa domainin (ellei sinulla jo sitä ole) sekä webbihotellipalvelut ja muut tarvittavat tekniikat – niin ja tietysti suunnittelen ja valmistan toiveittesi mukaisen sivuston käyttäen maailmanlaajuisesti suosittua WordPress-julkaisualustaa. Myös esim. kaksi- tai useampikieliset sivustot onnistuvat.

Monipuolisella ammattitaidolla

Laitan kaiken monipuolisen osaamiseni jokaiseen työhön. Kattavan kansainvälisen liike-elämän kokemuksen lisäksi minusta tuli myös ”nörtti” vuosituhannenvaihteen seutuvilla AEL:n asiantuntevalla opastuksella ja lisätaitoa sekä -tietoa on sittemmin karttunut niin kokemuksen kuin koulutuksenkin avulla.

Sanakin hallussa

Kirjoittamisesta ja valokuvaamisesta olen hankkinut kokemusta vieläkin pitempään eli lapsesta lähtien ja mielelläni käytän myös näitä taitoja esitellessäni toimintaasi niin ihmisille kuin koneille mieluisaan tyyliin. Olen paneutunut myös mm. tiedottamisen saloihin alan huippuammattilaisten opastuksella.

Englanninkieleni on erittäin sujuvaa, sillä kielenkääntäjäkoulutuksen (DKK) lisäksi olen asunut (opiskellut ja työskennellyt) englantia puhuvissa maissa yli 15 vuotta.

Asiakas-palautetta

– Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön jo monen vuoden ajan Sydänsilta Oy:n toimintaan. Nettisivujeni luovat ratkaisut ovat olleet mieleeni ja Ritvalta saa myös aina uusia näkemyksiä sivujen kehittämiseen. Ritvalla on hallussaan uudet teknologiat ja luovuus sekä sydämellinen asiakaskohtaaminen. Luotettava ammattilainen.
Elisa Göös, willagoos.fi

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opasyhdistyksemme on tehnyt yhteistyötä Sydänsillan ja Ritvan kanssa jo kahdeksan vuotta. Ritva loi yhdistyksellemme ammattitaitoisesti näyttävät
ja käytännölliset nettisivut. Hän opetti sivujen päivittämisen kädestä
pitäen ja on aina kärsivällisesti jaksanut neuvoa sivustoon liittyvissä
asioissa.

Ritvan kanssa työskentely sujuu tehokkaasti ja luotettavasti. Hän on
auttanut meitä myös tekstisisältöjen hiomisessa ja hakukoneoptimoinnin
perusteissa. Hän seuraa alan asioita ja on hyvin perillä uusimmista
päivityksistä ja tarvittavista muutoksista.

Ritva on ollut korvaamaton apu sivustomme luomisessa ja ylläpidon valppaana taustatukena. Suosittelemme Ritvaa lämpimästi yhteistyökumppaniksi.
Asikkala-Oppaat ry
, asikkala-oppaat.fi


Comments are closed.